Hirdetés

Death Stranding - rengeteg PS4 Pro screenshot és gyönyörű karakterposzterek érkeztek

|

Bármi is lesz ez a játék, az tagadhatatlan, hogy iszonyatosan jól néznek ki benne a főszereplők.

Hirdetés

Azt nem mondanánk kifejezetten, hogy tegnapi Death Stranding trailer teljesen elmagyarázta volna, hogy mire is várunk, de ettől függetlenül a hype-vonat kétségtelenül még az eddiginél is magasabb fordulatszámra kapcsolt. A videó után egy rakat képet is kaptunk, melyek egy része a főszereplőket mutatja be.

Hirdetés

Ha a lenti galériára rákattintotok, akkor szépen egyesével megcsodálhatjátok a stáb Death Stranding modelljeit. Egy kicsit reménykedünk benne, hogy idővel szövegmentes verziókat is kapunk, mert ezek tökéletes mobilhátterek lehetnének.

A szép posztereken túl egy nagy screenshot csomag is érkezett. A képek a játék PS4 Pro verziójából származnak, és egyébként nagy részük ismerős lehet már a legutóbbi trailerből.

A Death Stranding 2019. november 8-án érkezik PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)