Hirdetés

Death Stranding - kiszivárgott egy zárt ajtók mögött bemutatott videó

|

A videóban két újabb karakter mutatkozik be és egy kicsit nagyobb betekintést kaphatunk a játék világába is.

Hirdetés

Noha a gamescomon három új videót is kaptunk Kojima készülő játékából, azt nem mernénk kijelenteni, hogy ezektől egy kicsit is jobban érjük, hogy mi lesz a játék története. A legendás fejlesztő a jelek szerint még egy előzetessel készült a kölni expóra, ezt azonban csak zárt ajtók mögött nézhették meg a kiválasztott szerencsések.

Hirdetés

Egy kiszivárgott felvételnek hála nekünk sem kell a falat kaparjuk, hogy hátha a privát vetítésen kiderült, hogy miről szól a Death Stranding története. Segítünk, még mindig fogalmunk sincs. A jelek szerint a halálból visszatérő BT-k nem az egyetlen fenyegetés lesznek a játékban, ugyanis a szétszakadt Amerikát egyesíteni kívánó szereplőknek egy szeparatista katonai mozgalommal - akiket démonoknak hívnak - is meg kell küzdeniük, akik blokád alá vonták az egyik kulcsfontosságú várost és foglyul ejtették az egyesítésre kiküldött csapatokat. A két frissen bemutatkozó szereplő Amelie és Die-Hardman egy feladatot bíznak Samre, ami segíthet foglyok kimentésében és a nemzet összekovácsolásában. Sajnos a felvétel elég rossz minőségű, de a karakterek és a dialógusok egész jól kivehetőek. Alább megtaláljátok a videót, ha esetleg időközben eltávolítanák, akkor talán ide kattintva még eléritek.

Kojima azt ígérte, hogy a Tokyo Game Show-n még többet mutat majd a játékból, így valószínűleg nemsokára a fenti videót is megnézhetjük majd jó minőségben. A Death Stranding november 8-án jelenik majd meg Playstation 4-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)