Hirdetés

Közeleg a következő Death Stranding trailer

|

Hideo Kojima egy képpel utalt arra, hogy hamarosan újfent megmutatja magát a titokzatos játéka.

Hirdetés

Bár már többször láthattuk mozgásban és infókat is hallottunk róla, még mindig nem tudjuk pontosan, miről fog szólni Hideo Kojima következő játéka, a Death Stranding. Talán egy újabb előzetes segítene, hogy közelebb kerüljünk a megoldáshoz és képet kapjunk a játékmenetről. 

Hirdetés

Ez hamarosan érkezhet, ha jól értelmezzük Kojima utalásait, aki Twitteren töltött fel két képet a munkaasztaláról, melyen két monitor is látható: az egyiken egy Death Stranding videó fut, a másikon a vágóprogramot láthatjuk: 

Az egyik felhasználó rámutatott, hogy a fejlesztő eredetileg egy szélesebb képet osztott meg a nagyvilággal, azonban a fotó bal oldalát levágta és újra feltöltötte. Ez valószínűleg azért történt, mert látható volt a videó hosszúsága, ami több mint 8 perc. 

Kíváncsian várjuk, hogy tényleg kapunk-e egy új kedvcsinálót a közeljövőben és ha igen, akkor egy trailer vagy egy gameplay videó lesz-e az.

Ti várjátok még a Death Strandinget?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)