Hirdetés

Death Stranding tesztek - megosztó lett, ahogy vártuk

|

Befutottak Kojima játékának első értékelései, és egészen vegyesek a pontszámok.

Hirdetés

A Death Stranding megjelenését leginkább azért vártuk, hogy kiderüljön végre, miről szól a játék, hogyan lesz élvezetes, és valóban annyira művészi-e, mint amennyire ezt a trailerek sugallták.

Hirdetés

A kritikusok egy részének már volt lehetősége tesztelni, és míg bőven akadnak, akik 8-9 körüli pontszámokat adtak, van pár 7 körüli vagy 3/5-ös értékelés is. A VG247 szerint például hiába gyönyörű, ha közben unalmas, vontatott, és erre néha erősen rájátszik. Az amerikai IGN sem lelkesedett érte annyira, mert bár a világot érdekesnek találták, a játékmenettel nem voltak elégedettek. A Gamespot ugyanakkor csak az egyik gonoszba tudott belekötni, minden mást rendbent talált. Íme a nagyobb oldalak pontszámai:

Attack of the Fanboy - 4/5
Destructoid - 8/10
EGM - 5/5
Game Informer - 7/10
GameSpot - 9/10
GamesRadar+ - 3.5/5
God is a Geek - 9/10
The Guardian - 4/5
IGN US - 6.8/10
Hardcore Gamer - 3.5/5
PlayStation Lifestyle - 9.5/10
PlayStation Universe - 8/10
Push Square - 10/10
ScreenRant - 5/5
Shacknews - 9/10
The Sixth Axis - 10/10
USgamer - 3.5/10
Video Games Chronicle - 3/5

Metacritic-en 62 értékelés (52 pozitív, 9 közepes, 1 negatív) után 84 ponton áll, ami semmiképp nem rossz. Mi is igyekszünk a lehető leghamarabb jelentkezni a tesztünkkel, de egy apró fennakadás miatt csúszni fog egy kicsit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)