Hirdetés

Death Stranding - a héten már tényleg megérkezhet a régóta várt trailer

|

Most nem csak Kojima sugallja ezt, hanem a fejlesztőcsapat is.

Hirdetés

Könnyen előfordulhat, hogy még az E3 előtt beszél újdonságairól a Sony. Két hét van hátra, az bőven elég.

Hirdetés

Daniel Ahmad, a Niko Partners egyik elemzője azt állította, hogy a héten érkezik egy új előzetes a Sony Interactive Entertainment egyik nagy játékához. Lehetne a The Last of Us Part II vagy a Ghost of Tsushima új videója is, mégis arra mertünk a legbátrabban tippelni, hogy a Kojima által hetek óta tease-elt Death Stranding trailert teszik végre közzé. A fejlesztő tegnap is tweetelt egy érdekeset, ami méginkább ráerősített a feltételezésünkre, majd nem sokkal később a Kojima Productions Twitterén is felbukkant egy üzenet, miszerint május 29-ére számíthatunk valamire.

Arról is szóltak pletykák korábban, hogy a The Last of Us Part II-ról az E3 előtt fogunk hallani valamit, de erre még várnunk kell. Akármi is lesz, mindenképp hírt adunk róla.

Frissítve: Néhány órával a cikk közzététele után a Kojima Productions is tweetelt egyet, ennek megfelelően módosítottuk a szöveget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)