Hirdetés

Death Stranding - érdekes védjegyeket jegyeztek be

|

Újabb izgalmas nyomok kerültek elő Hideo Kojima titokzatos játékával kapcsolatban, ezúttal a japán szabadalmi hivatal jóvoltából.

Hirdetés

Annyira nagy a bizonytalanság és a misztikum a Kojima Productions stúdiójában készülő Death Stranding körül, hogy a rajongók már tényleg minden apró nyomot felkutatnak az interneten, amiből valamire következtetni lehet. Habár a stúdió már elég régen osztott meg velünk bármi új infót, a japán szabadalmi hivatal jóvoltából most újra beindulhatnak a rajongói elméletek.

Hirdetés

A szabadalmi hivatal rendelkezik egy Twitter bottal, ami minden újabb bejegyzést közzétesz, a közelmúltban pedig két új védjegy is felbukkant, amit egyértelműen össze lehet kapcsolni a Death Strandinggel. Bár egyik védjegy sem hivatkozik konkrétan a játékra, mindkettőt a Kojima Productions jegyezte be a "videojáték és letölthető játék" kategóriában, arról nem is beszélve, hogy az elnevezések igen árulkodóak.

A kettő közül valószínűleg a Social Strand System a leginkább beszédes, hiszen arról már korábban is szó esett, hogy lesznek olyan feature-ök a játékban, amelyek több játékos közötti csapatmunkát igényelnek majd. A Strand Game már jóval titokzatosabb, de feltételezhető, hogy ez is valami külön játékmód lesz majd, mert más nem nagyon indokolná, hogy külön levédessék.

Már nagyon itt lenne az ideje, hogy megtudjunk pár konkrétabb részletet a játékmenetről, úgyhogy reméljük, hogy idén már több infóval állnak színpadra Kojimáék. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)