Hirdetés

Deathgarden - hamarosan elrajtol a Dead by Daylight készítőinek újdonsága

|

A Dead by Daylight fejlesztőcsapata megmarad az aszimmetrikus multis lövöldéknél, a Deathgarden koncepcióját pedig hamarosan bárki kipróbálhatja.

Hirdetés

A Dead by Daylight fejlesztői szépen lassan bővítették a játékot, rengeteg extra tartalom érhető el a horrorhoz, ráadásul egy új fejlődési rendszert is bevezettek, így a DLC karakterek és a kozmetikai cuccok nagy részét pusztán fejlődéssel is össze lehet szedni. De nem ez az egyetlen projekt, amin a Behaviour Interactive dolgozik. 

Hirdetés

A stúdió bejelentése szerint augusztus 14-én rajtol el új aszimmetrikus multiplayer shooterük, a Deathgarden Early Access verziója, amelyet a megjelenése utáni első héten ingyenesen próbálgathatunk majd. Az új játék hasonló a Dead by Daylighthoz hasonló lesz: hat játékost rak össze egy pályára, hogy küzdjenek meg a túlélésért, de a koncepció ezúttal sokkal közelebb áll A szökevény és a Menekülő ember filmekhez, mint egy B-kategóriás horrorhoz. A Deathgardenben ugyanis egy játékos a Hunter szerepkörét tölti be, aki öt Runnerre vadászik egy halálos bújócska részeként. A Hunter legfőbb segítsége az erőteljes fegyvere lesz, míg a menekülők olyan nyílpuskákat kapnak, amikkel késleltethetik a vadászt és elpusztíthatják az eszközeit - de őt magát nem. A meccs kezdetekor a Runnereknek lesz kis idejük feltérképezni a procedurálisan generált pályát, megjelölni a fontosabb területeket és fejleszteni a felszereléseiket, majd megérkezik a Hunter és kezdődik a játszma. 

A Deathgardenben kezdetben két játékmód lesz: az egyik a Capture, ahol a Runnereknek a háromból legalább két pontot el kell foglalniuk a megmenekülésükhöz, valamint a Gather and Deliver mód, amelyben kulcsokat kell összegyűjteniük és lerakni a szállítási pontokon. Az Early Access változat tehát augusztus 14-én debütál PC-re, az 1.0-ás verzióra 2019 elején számíthatunk ugyanerre a platformra, valamint jövőre konzolokra is megérkezik majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)