Hirdetés

Death's Gambit - így nézne ki 2D-ben a Shadow of the Colossus

|

Ebben a készülő oldalnézetes akciójátékban hibátlanul keverednek az olyan klasszikusok, mint a Castlevania vagy a Shadow of the Colossus.

Hirdetés

Nem is olyan régen pont arról beszéltünk, hogy mennyi felejthetetlen játékot adott nekünk a Sony legendás konzolja, a PlayStation 2. Ezek közül külön említést érdemel a művészi Shadow of the Colossus, mely a fantasztikus tájakkal és a lélegzetelállító kolosszusokkal örökre beírta magát a történelemkönyvekbe, így külön öröm azt látni, ha egy modern csapatot ennyire megihlet.

A Death's Gambit nevű indie csodát rajongók egy kis csapata fejleszti, az eredmény pedig már most is nagyon izgalmasan néz ki. A játék egy fantasy stílusú akció-kaland játék, mely leginkább egy metroidvaniaként írható le (ez ugye a Metroid és Castlevania által ihletett nyitott, oldalnézetes játékok gyűjtőneve). A srácok nem akarnak túl sok poént lelőni egyelőre a történetből, így a weboldalukról csak annyi derül ki, hogy a Halál ügynökeként kell megszabadítanunk a világot a halhatatlanoktól, akik kísértetiesen hasonlítanak a Shadow of the Colossus óriásaira. A boss harcokat ugyanazok a eposzi méretek és kreativitás jellemzi, a játék vizuális stílusa pedig szenzációs.

A fejlesztőknek van egy blogja is, ahol folyamatosan figyelemmel kísérhetitek a projekt előrehaladását. A Death's Gambit megjelenéséről egyelőre nem tudni semmit, de ha minden igaz, a srácok a közeljövőben több konkrétumot is elárulnak a játékról.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)