Hirdetés

Deathtrap bejelentés - forgópengékkel a pokol teremtményei ellen

|

A magyar Neocore Games két szerepjáték után most kicsit más irányba kanyarodik legújabb IP-jével. Na jó, szörnyek lesznek benne.

Hirdetés

A stúdió, akiknek többek között a The Incredible Adventures of Van Helsing II-t is köszönhetjük (és az első résszel egyedi GS akció is vár titeket most az 576 boltokban), most a Deathtrap című játékkal örvendezteti meg a nagyérdeműt.

A történet szerint a mi létsíkunkon túl, a másvilág határán, ősi erődök védelmezték az emberiséget az ott lévő szörnyektől. Ezek a legendás fenevadak most ismét támadásba lendültek, hogy gyilkoljanak és lerohanjanak minket. A mi feladatunk lesz, ebben az egyedi akció-RPG és Tower Defense stílusokat ötvöző játékban, hogy megállítsuk őket és véget vessünk hódító hadjáratuknak.

Miután kiválasztottuk hősünket, építenünk, javítanunk és fejlesztenünk kell az erődök termeiben lévő halálcsapdákat, mint minden rendes Tower Defense játékban. Azonban nem kell egyedül végeznünk majd az összes démonnal, hiszen a játékban 4 fős co-op lehetőség is van, így akár barátainkkal együtt is megállíthatjuk a túlvilági hordákat.  A fejlesztők egy mini websorozattal, a Deathtrap- Monster Training Academy-vel igyekeznek felkelteni az érdeklődésünket, aminek az első részét itt meg is tekinthetitek.

 

Steamen keresztül, PC-re és Mac-re, már idén ősszel elérhető lesz a Deathtrap és a későbbiekben az új generációs konzolokra is remélhető. Reméljük is, mivel a Neocore Games már többször is bizonyította, hogy remek játékokat tudnak készíteni. 

Nektek mi a véleményetek az eddig látottak alapján? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)