Hirdetés

Decay of Logos - nem sokára megjelenik az év egyik legszebb indie játéka

|

Az alkotók egy grandiózus előzetessel adták tudtunkra, hogy már csak pár nap van a játék megjelenéséig.

Hirdetés

Az előzetese alapján az év egyik legszebb, de mindenképpen leggrandiózusabb indie játéka lehet a Decay of Logos, melynek launch trailere szerint pár nap múlva már bele is vethetjük magunkat. Az Amplify Creationsnél készülő játék története arról szól, hogy egy fiatal lány bosszúhadjáratot indít, megpróbálja kézre keríteni azokat, akik porrá égették szülőfaluját. 

Hirdetés

A Decay of Logos grafikája nagyon hasonlít a The Legend of Zelda: Breath of the Wildéra, noha itt egy jóval sötétebb tónus is átszövi a kissé meseszerű látványvilágot. Az alkotók elárulták, hogy a játék eredetileg az egyik fejlesztőjük mellékes projektje volt, de a stúdió látott benne potenciált, így belevágtak. A közzétett screenshotok és koncepciós rajzok láttán nagyon hálásak lehetünk ezért a döntésért:

A képek mellett egy előzetesen is megcsodálhatjuk a világot, a narrációból pedig kiderül, hogy a teljes királyságot fenyegeti valamilyen veszély, ami messze túlmutat a főhősünk szimpla bosszúján:

A Decay of Logos augusztus 27-én jelenik meg PC-re, Playstation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)