Hirdetés

Decemberben érkezik a FireFall

|

A pletykákkal ellentétben nem a béta, hanem a teljes fog siklani a havon.

Hirdetés

A sajátos képi világgal rendelkező FireFall esetében felröppentek olyan pletykák, hogy az év végén csak a béta verziót kapjuk meg, de Mark Kern, a Red 5 Studio vezérigazgatója mindenkit biztosított arról, hogy a teljes játék fog érkezni télen, legalábbis a tengerentúlra. Mindebből arra következtethetünk, hogy a fejlesztés tempója felgyorsult, és hamarosan találkozhatunk nyílt, vagy zárt formában a bétával.

Aki nem ismerné a FireFall-t, annak mindenképpen érdemes tudni, hogy a nem túl távoli jövőben játszódik (már amennyiben 200 év nem túl távoli), ahol az emberiség egy új energiahordozónak köszönhetően sikereresen elektromos viharba borítja a Földet, ahol a túlélésért még egy új fajjal is meg kell küzdeni. A Red 5 MMO-jában tehát különböző kasztokban lehet majd érvényre juttatni az akaratunkat, kinek-kinek ízlése szerint. Ami a legfontosabb, hogy a dolgok legutóbbi állása szerint a játék ingyenes lesz.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)