Hirdetés

Decemberben jóval több Kinect fogyott, mint Move

|

A játékipar nagy elemzője, Michael Pachter elárulta, hogy decemberben ötször annyi Kinectet vittek el, mint amennyi Move-ot.

Hirdetés

Ez talán annak is betudható, hogy a Microsoft Kinect világszerte nagyobb reklámot kapott, mint a Sony mozgásérzékelős eszköze.

"A decemberben eladott PlayStation 3 csomagok nagyjából egy-ötödét vásárolták meg a Sony Move kontrollerével" - mondta Pachter. Ezzel szemben az Xbox 360 csomagok körülbelül feléhez járt Kinect is, a két eszköz pedig 5:1 arányban van egymáshoz képest a Microsoft mozgásérzékelős kontrollerének javára. “A Microsoft bejelentette, hogy 8 millió Kinectet adtak el a novemberi megjelenés óta az előre becsült ötmillió helyett. A két legjobban fogyó Kinect játék 13:1 arányban múlta felül a két legjobban fogyó Move játékot a megvásárolt példányok száma szerint.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)