Hirdetés

Decemberben új Star Wars videojátékot jelenthet be a Disney

|

Érdemes lesz év végéig minden kedden figyelni, de különösen december közepén izgulhatnak a Star Wars-rajongók.

Hirdetés

A Disney és a Lucasfilm mostantól fogva egészen év végéig minden kedden be fog jelenteni valamiféle újdonságot a Star Wars univerzum kapcsán. A pontos bejelentési lista egyelőre nem ismert, de annyit azért elárultak, hogy játékfigurák, gyűjtői relikviák, könyvek, és sok egyéb más is szerepel majd a felhozatalban, továbbá közzétettek egy naptárat is, melyben sejtelmes ábrákat kapcsoltók az egyes keddi bejelentésekhez.

Ebből lehetett azt a következtetést levonni, hogy decemberben bizony valamiféle videojátékos dobásra számíthatunk. 

Hirdetés

Egészen pontosan a december 14-i dátumhoz került egy stilizált kontroller, ebből pedig sokan azonnal arra asszociáltak, hogy ezen a napon a Lucasfilm Games be fog jelenteni egy új Star Wars videojátékot. Ugyanígy elképzelhető persze az is, hogy egy már korábban bejelentett játékhoz kapunk valami új infót, netán egy friss előzetest, gameplay videót. 

Fontos észben tartani, hogy már nem csak az Electronic Arts készíthet Star Wars videojátékokat. Az teljesen biztos, hogy 2022-ben érkezik mobilplatformokra és Nintendo Switchre a Zynga által fejlesztett Star Wars: Hunters, de új Star Wars játékon dolgozik a Ubisoft Massive is, a Star Wars: Knights of the Old Republic Ramake-et gőzerővel kalapálja az Aspyr, illetve elvileg a Quantic Dream is egy Star Wars címen ügyködik. Az sem lehetetlen, hogy a Jedi: Fallen Order folytatását jelentik majd be december közepén.

Ti melyik eshetőségnek örülnétek a leginkább?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)