Hirdetés

Decemberben válik ingyenessé a Lineage II Európában

|

Az NCSoft népszerű MMORPG-je is áttér a mikrotranzakciós rendszerre.

Hirdetés

A következő nagyobb frissítéssel a Lineage II is megválik a havidíjas rendszertől, és ingyenesen játszható lesz bárki számára.

Rengeteg újdonságot fog tartalmazni a Lineage II Goddess of Destruction névre keresztelt frissítése, melyek közül a legkiemelkedőbb természetesen a cég által Truly Free-nek nevezett rendszerre való átállás. Ennek értelmében bárki eljuthat az első szinttől a maximális, 99-es szintig mindenféle korlátozás nélkül. Akiknek még van fennmaradt idő az előfizetésükből, azok NCoinokban részesülnek, ami a játékbeli fizetőeszköz. Ezzel a fizetőeszközzel csak meggyorsíthatják a fejlődési folyamatot, de olyan előnyhöz nem jutnak, amely az ingyenesen játszók számára nem lenne leérhető.

Aki úgy gondolja, hogy kipróbálja a Lineage II-t, az itt tájékozódhat bővebben a frissítésről. Az ingyenes verzió megjelenése tehát Európában decemberre esedékes, de 2012 elején lokalizált változatok is érkeznek, de nem tudni, hogy Magyarország is kap-e saját nyelvű kiadást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)