Hirdetés

Így rendelhetsz decemberi GameStar magazint közvetlenül tőlünk

|

Nem találod azt a dobozos játékot az újságosnál, amelyiket szeretnéd? A GameStar akcióval és ingyenes házhoz szállítással segít.

Hirdetés

Rengeteg visszajelzést kaptunk azzal kapcsolatban, hogy a GameStar magazinokhoz járó dobozos teljes játékok eloszlása nem ideális a fővároson kívül. Éppen ezért az alábbi akcióval szeretnénk vidéki olvasóink segítségére sietni.

A szerkesztőségben fellelhető öt játék (The Witcher 3: Wild Hunt, Pillars of Eternity, Wasteland 2, Fallout: New Vegas és Middle-earth: Shadow of Mordor) közül válassz ki négyet és a csomagot ingyenesen házhoz szállítjuk egy futárcéggel. A csomagot tetszőlegesen állíthatod össze (a készlet erejéig), szóval bátran megveheted a Witcher 3-at az egész családnak.
Kivételesen csak előreutalás esetén tudjuk teljesíteni a megrendelést, az ellenérték utánvételes kiegyenlítésére nincs lehetőség.

A négy lapot és az általad választott négy dobozos játékot tartalmazó csomag árát, azaz 7980 forintot az alábbi számlaszámra lehet befizetni.

MKB bank:
Project029 KFT.
10300002-20328016-70073285

Aki szeretné még karácsony előtt megkapni a csomagot annak legkésőbb december 20-ig le kell adnia a rendelését a jmocsary@gamestar.hu e-mail címen. A szerkesztőségben korlátozott számban állnak rendelkezésre a felsorolt játékok, ezért csak a készlet erejéig tudjuk vállalni a csomagok kiküldését.

Minden kedves megrendelőtől kérjük, hogy adja meg az alábbi adatait.
- kézbesítési név, cím, telefonszám
- választott játékok címei
- számlatulajdonos neve (csak abban az esetben, ha az eltér a kézbesítési névtől)

Amennyiben csak 1, 2 vagy 3 darab GameStar magazint és dobozos teljes játékot szeretnél, add le rendelésed a http://piacter.project029.hu/gamestar-201612-magazin oldalon. (Itt regisztrálhatsz, ha még nem tetted meg.) Ha a személyesen fáradsz be érte a szerkesztőségbe, akkor az 1995 forintos darabáron felül semmilyen további költség nem terhel, ha viszont házhoz szállítást kérsz, akkor egyszeri szállítási költséget (Budapest közigazgatási határán belül 1020, az ország bármely más pontján található szállítási cím esetén pedig 1340 forint) is meg kell fizetned. Az akciós négydarabos csomaggal ellentétben készpénzes, illetve utánvételes fizetési mód is választható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)