Hirdetés

Decemberi konzoleladások - Több PS3 mint Xbox 360

|

A friss statisztikák szerint az ünnepek közeledtével lényegesen több PS3 talált gazdára, mint Xbox 360

Hirdetés

Az európai régió konzoleladásainak adatait közzétevő vgchartz számai és diagramjai szerint durván 130 ezerrel több PlayStation 3-mat adtak el a december 19-én véget ért vizsgált hét alatt, mint Xbox 360-at. A Nintendo mindkét kütyüje tartolt, de ez nem meglepő.


Az Egyesült Királyságot leszámítva (bár itt is csak pár ezer darabos különbség áll fent) minden más vizsgált európai országban, és az összesített európai adatokban,(tehát az egész PAL régiót idevehetjük) mindenütt jelentőssé vált a PS3 előnye az Xbox 360-nal szemben. Ez azt is jelenti, hogy a PS3-nak itt sikerült ledolgoznia eladási hátrányát, ami az Xbox 360 korábbi megjelenéséből adódott. Így az összesített PAL régiós eladási adatokat nézve kijelenthetjük, hogy jelenleg 13,970,297 eladott Sony konzol ellenében a Microsoft „csak" 13,921,163 játékgépet tud felmutatni. Ha marad a tendencia és a redmondiak nem tesznek ellene semmit, akkor hamarosan komoly lemaradásra számíthatnak. Mindez a számok tükrében:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)