Hirdetés

Dedsec Hack - üzenet a hackerektől

|

A Dedsec hackercsapata azzal a keresett meg minket, hogy továbbítsunk felétek egy videóüzenetet.

Hirdetés

Frissítés: Nagyon jól halad az akció! A Doogle adminjai nagyon keményen küzdenek, hogy egyben tartsák a rendszert. Viszont a túlzott mértékű automatizált támadások összeomlaszthatják az utalási oldalt, ami lehetetlenné teszi céljaink megvalósítását, ezt kéretik hanyagolni!

Eredeti szöveg:

A segítségetekre van szükségük, ugyanis van egy Magyarországon működő illegális szervezet, ami Európa szerte millió kisállat tulajdonos életét keserítette meg.

A Doogle Kft hivatalos tevékenysége állatmenhelyek üzemeltetése, ez azonban csak egy álca. Valójában elrabolják az állatokat és eladják kísérleti célokra Ázsiába. A Dedsec terve a segítségetekkel bejutni a Doogle szerverére, és az ott felhalmozott piszkos pénzt egy valódi állatmenhely számlaszámára átutalni. Ha szívesen segítenél a hackereknek, akkor látogass el a www.dedsec.hu oldalra, ahol megtalálod a hackertámadás részletes stratégiáját.

Természetesen a segítségetek nem marad jutalom nélkül, az alábbi nyeremények valamelyike akár a te öledben is landolhat:

Mindenki, aki teljesíti a második szintet, kap egy kódot emailben, amit az email címével együtt kedvezményes Watch_Dogs játékszoftver vásárlására használhat (részleteket a www.dedsec.hu –n találjátok)

A második szint teljesítői között egy Watch_Dogs hátlappal ellátott Samsung Galaxy Tab3-ast és további Watch_Dogs ajándékokat sorsolunk ki.

Aki először teljesíti a harmadik szintet, az egy Playstation 4 konzol tulajdonosa lehet. Amennyiben senkinek sem sikerül átjutni a harmadik, valódi hackert igénylő szinten, akkor második szintet teljesítő játékosok között kerül kisorsolásra a konzol.

Jó hackelést kívánunk!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)