Hirdetés

Deep Black Online bejelentés

|

Újabb ingyenes MMO érkezik, ezúttal a nem túl távoli jövőből.

Hirdetés

A Biart Studio tegnap jelentette be, hogy gőzerővel munkálkodik  Deep Black Online című, third person shooter MMO-ját. A játék ingyenesen játszható lesz, és a térképeken 8-24 játékos mérheti össze erejét. A fejlesztők szerint a játéknak komoly története lesz, komplex sci-fi misztériumokkal, bioterror fenyegetéssel, kémkedéssel, és olyasmikkel, amik szükségesek a dinamikus játékmenethez. De a lényeg attól még ugyanaz marad, lőni és túlélni földön, vízen, levegőben, aminek leginkább az az érdekessége, hogy a fegyvereink másként viselkednek a három eltérő közegben.

A galaktikus csihipuhi 2012 negyedik negyedévében fog béta állapotba kerülni.

"A fejlesztés során a saját - biEngine névre hallgató - technológiánkat használjuk, így a játékos ugyanolyan képi világot fog kapni, mint a Deep Balck című single player játkunkban. A csapatunk elsősorban a víz alatti összecsapásokra fókuszál, és szeretnénk megmutatni a Deep Black franchise teljes potenciálját ebben az MMOTPS projektben." - mondta Konstantin Popov, a Biart Studió vezére.

A Deep Black Online teljes személyre szabhatóságot kínál, harmincnál is több fegyverrel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)