Hirdetés

Deep Black Online törölve

|

Újabb projektet emésztett fel az idő és a költségvetés vasfoga, a Deep Black Online már soha többé nem valósulhat meg.

Hirdetés

Nem jól kezdődik az új év a Biart Studio számára, hiszen 2011 nyarán még boldogan jelentették be a Deep Black Online névre hallgató ingyenes third person shooter MMO-jukat, ám a komplex sci-fi történeti elemekkel megfűszerezett projekt végül nem valósulhatott meg. Kevésnek bizonyult a teljes személyre szabhatóság, a harmincnál is több fegyver, a saját fejlesztésű motor, a 8-24 játékos összecsapása, a komoly történet, valamint a túlélés vízen, levegőben és földön, mivel az apró, de lelkes csapat bejelentette, hogy mégsem készül el a Deep Black Online.

Konkrét indokokat nem kaptunk arról, hogy miért ez a nagy pálfordulás, de bizonyos források azt pedzegetik, hogy anyagi problémái voltak a csapatnak és ezért volt szükség a törlésre. Szerencsére nem kell egy teljesen rossz hírrel kezdenünk 2013-at, hiszen a brigád egyúttal bejelentette azt is, hogy már javában dogloznak a Depth Hunter második részén, amelyben a víz alatt vadászhatunk FPS nézetben.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)