Hirdetés

Deep Down - a düh nem csak egy érzés

|

Kazunori Sugiura, a játék producere alig várja, hogy útjára indíthassa a Deep Down PS4 bétát, lehetőleg még ebben a hónapban.

Hirdetés

A június 30-i Twitter üzenete szerint a Deep Down producere a csapatával éppen a béta szabályzatán dolgoznak. „A részletek a publikus béta teszttel kapcsolatban valószínűleg júliusban érkeznek” – írta Sugiura.

„Nincsenek kifogások mivel tudjuk, hogy mindenki várja az infókat. A fejlesztési körülmények helyett éppen arról tanácskozunk, hogy mik legyenek a béta teszt szabályai” - tette hozzá. A Deep Down bétája eredetileg a PlayStation 4 japán megjelenésére lett ütemezve, de mint láthatjátok, a béta nem futott be még mai napig sem. „Bocsánatkérésképpen, íme, egy kép a fejlesztés alatt álló játékból.” A screenshoton az Anger (düh) nevű dungeon látható.

A Deep Down nyugati megjelenéséről egyelőre nincs szó, de a Capcom már bejegyezte a játékot Amerikában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)