Hirdetés

Még mindig elkészülhet a Deep Down

|

A Capcom fejesei nem véletlenül nem mondtak le a védjegyről.

Hirdetés

A Deep Down egy 2013-ban bemutatott ARPG volt, amit a Capcom egyik csapata fejlesztett. Az első hírek bizakodásra adtak okot, és akik kipróbálhatták a játékot, mind elismerően nyilatkoztak az első demók játékélményéről. Aztán évekig semmi fejlemény nem érkezett.

Hirdetés

A Capcom néha feldugja a fejét, és szól, hogy még dolgoznak rajta, és a játék továbbra is szerepel a PlayStation.com oldalán, de nagyjából itt véget is érnek a Deep Down életjelei. Yoshinori Ono, a Street Fighter sorozat arca adott egy interjút az Eurogamernek, és ebben megemlítette a régóta szenvedő projektet is.

"Az eredeti csapat nyilván nincs már együtt, de  megtartottuk a védjegyet, szóval nem mondtuk le még a játékról teljesen. Minden évben átnézzük, hogy mik azok a projektek, amikkel érdemes haladni, és nincs túl sok mondanivalóm a dologról, de az, hogy megtartottuk a nevet, azt jelenti, hogy még vannak terveink vele."

A Capcom az elmúlt években egy komoly megújuláson ment keresztül. A Resident Evil 7, a Devil May Cry 5 és a Monster Hunter: World bizonyította, hogy a srácok összeszedték magukat. Kíváncsian várjuk, hogy ha ez a megújult csapat veszi át a Deep Downt, akkor ők mit tudnak majd kihozni belőle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)