Hirdetés

Deep Down - hivatalos a nyugati megjelenés?

|

A Capcom PlayStation 4-exkluzív játéka valószínűleg nem csak Japánban kerül forgalomba, a most felbukkant infók szerint a nyugati játékosok is örülhetnek. Örüljünk?

Hirdetés

A Capcom, bár néhányszor már megmutatta már a világnak készülő projektjét, még nem beszélt a free-to-play Deep Down nyugati kiadásáról. A DualShockers rátalált a Deep Down nyugati védjegyére, így egyre valószínűbb, hogy Észak-Amerikában és Európában is játszhatunk vele.

A Deep Down védjegy - amelyet azóta már eltávolítottak - részleteiből kiderült, hogy a Capcom már tavaly júliusban bejegyeztette a játékot Észak-Amerikában, de ahogy az lenni szokott, a bonyolult jóváhagyási folyamat miatt csak december 17-én tehették nyilvánossá.

Emellett Yoshinori Ono, a játék producere a közelmúltban megemlítette, hogy nem sokkal a február 22-én, a PlayStation 4 ottani megjelenésével egyidőben esedékes japán rajt után más régiókban is elkezdhetik a terjesztést.. A Capcom nem adott még ki egyetlen hivatalos közleményt sem ezzel kapcsolatban, szóval csak a várakozás marad.

Titeteket felcsigázott a Deep Down, vagy akkor is békében éltek tovább, ha csak a japánok játszhatnak vele?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)