Hirdetés

Deep Down - rémségek odalentről

|

Új kedvcsináló érkezett a Capcom készülő szerepjátékáról. Megismerhetjük a Deep Down rémségeit. Kicsit para.

Hirdetés

A Dragon’s Dogma utódjaként emlegetett Deep Down komoly kihívásokat ígér. Egyre sötétebb hangulatú videók érkeznek, melyek nem ígérnek zöldellő réteken szaladgáló pillangóvadászatot, vagy bárányfelhők számlálását. Csak vért, verejtéket és kínhalált.

A játék hivatalos oldalára került ki (melynek linkjében egyébként egy PC jelzés is szerepel) az alábbi kedvcsináló, amiben megtekinthetitek, hogy hogyan is néz ki egy next-gen szörnyeteg, valószínűleg előbb tépi le az arcotokat, minthogy elérnétek az egeret. Sajnos a sztoriból nem tudtunk meg többet a pár másodperces összeállításból, viszont a hangulatot átjött.

A fenti videó már csak azért is érdekes lehet mindenkinek, mivel a játék valóban gyönyörű lesz, és komoly esélye van, hogy több platformon is tiszteletét teszi. Igazi next-gen RPG élménynek ígérkezik, de hogy mikorra tervezik a Deep Down megjelenését, az egyelőre titok. Talán a TGS után többet tudunk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)