Hirdetés

Deep Down - videón a kooperatív hentelés

|

Újabb videó érkezett a PS4 exkluzív Deep Downból, amely ezúttal elsősorban a többjátékos játékélményre koncentrál. Érdemes lesz kivárni a megjelenést.

Hirdetés

A japánok nagyon rá vannak kattanva a Deep Downra, de hát mire nem, amiben hatalmas szörnyek vannak. Az eredetileg februárra tervezett megjelenést egészen 2015-ig tolták ki a fejlesztők, de a képeket elnézve örülünk, hogy nem kapkodják el a dolgot, hiszen a Deep Down kifejezetten ígéretesnek tűnik.

A most bemutatott gameplay harmóniáját ugyan megtöri a háttérben motyogó két műsorvezető hangja, de ez valószínűleg csak számunkra jelent problémát, akik egy hangot sem értünk az egészből. A videó főleg a 2 és 4 fős kalandokra helyezi a hangsúlyt, így elleshetünk néhány trükköt, hogy hogyan is álljunk neki egy-egy harcnak.

A játékban számos csapda nehezíti majd a dolgunkat, melyek egy részéből szörnyek pattannak elő, míg mások legyűréséhez egyszerűen csak ügyességre lesz szükség. Maga a játék fantasztikusan néz ki, a karaktermodellek mellett a különböző fény- és árnyékhatásokat is megcsodálhatjuk, a videó végére pedig sikerült még egy elképesztően undorító bosst is bezsúfolni, így lett teljes a kép.

Ti várjátok már a Deep Down megjelenését? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)