Hirdetés

Még ebben a hónapban kipróbálhatjuk a sci-fi törpék kalandját

|

A Microsoft E3-as színpadán bemutatkozott sci-fi lövölde/bányász kaland február végén elérhető lesz Xbox-ra és PC-re.

Hirdetés

A 2017-es Microsoftos indie részleg egyik legérdekesebb címe volt a Deep Rock Galactic, amiben űrtörpének állhatunk. Egy négyfős csapattal mehetünk felfedezőkörutakra, és kereshetünk értékes érceket, alapanyagokat. A problémát a hullámokban érkező ellenfelek jelentik, akiket nekünk kell majd eltakarítanunk.

Hirdetés

A harcban egymásra leszünk utalva, mivel a játék négy különböző kasztot bíz majd a szereplőkre: Driller, Engineer, Scout és Gunner. A legújabb játékmenet videó megvillantja, hogy melyik mire képes, és a végén elárulja azt is, hogy mikor vághatunk bele az űrkalandba.

A Deep Rock Galactic még ebben a hónapban, tehát február 28-án elérhető lesz a Steam Early Access részlegén, illetve az Xbox Game Preview rendszerén keresztül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)