Hirdetés

Defiance 2050 - modern platformokon születik újjá a sci-fi MMO

|

Néhány évvel ezelőtt megjelent egy MMORPG, ami egy sorozattal együttműködve akarta bevonni a játékosokat egy új világba. Akkor ez nem jött össze, de a Trion nem adta fel a reményt.

Hirdetés

A Defiance egy 2014-ben megjelent sci-fi MMORPG, ami az egyező című TV sorozattal együtt kívánta meghódítani a műfaj rajongóit. Bár nem volt nagyon rossz a játék, a siker elmaradt, és az idő több szempontból is elszaladt felette.

Hirdetés

Tekintettel a maroknyi, de kitartó közösségre, és a tematikában rejlő potenciálra, a Trion Worlds nem adta fel a dolgot. Nemrég bejelentették, hogy új címmel, új platformokon indítják újra a teljesen újjáépített MMO-t. A Defiance 2050 mind látványban, mind játéktechnikai megoldásokban mai igényekre lesz szabva. Az első trailer meggyőző volt:

A sztori az Arkfall esemény után játszódik, ami durván lepusztította a Föld jelentős részét. A játékosok San Francisco poszt-apokaliptikus verziójában kalandozhatnak, ahol a túlélés érdekében bármilyen melót elvállalhatnak majd.

Egy rövidke fejlesztői naplót is kaptunk, amiben a játék producere, Matt Pettit mesél az Defiance 2050 újdonságairól.

A Trion tervez egy hosszabb zárt bétatesztet, amire hamarosan jelentkezni is lehet majd. Pontos megjelenési dátum még nincs, de ha minden rendben megy, akkor még idén nyáron játszhatunk majd a Defiance átalakított változatával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)