Hirdetés

Defiance - posztapokaliptikus TV sorozat és MMO egyben

|

A SyFy TV csatorna a világ első számú Sci-Fi sorozat gyártója és fogyasztója. A Defiance-ot ők készítik.

Hirdetés

S a TV sorozattal párhuzamosan futó mmorpg-t a Trion Worlds (Rift, End of Nations) hegeszti.

A történet szerint Egy Votan nevű faj érkezik a Naprendszerbe, akiknek elpusztult a saját naprendszerük. A föld kormánya annak ellenére, hogy előzetesen megigérte, nem fogadja be az alieneket, akik erre háborút indítanak, amely kellemetlen mellékhatása, hogy terraformáló (azaz a földfelszínt átalakító) gépeket dobnak le, amelyek gyakorlatilag lerombolják az ismert Földet. Több évtizednyi háború után sikerül csak békét kötni, amikor a Föld már egy teljesen átalakult bolygó. 

A TV sorozat St. Louisban, míg az mmorpg San Franciscoban játszódik majd. A készítők szerint hiába a két helyszín, ez ugyanaz a világ, ugyanaz az univerzum - ami az egyikben történik, hatással van a másikra és fordítva is így van. Első ilyen alkalom a média történetében, hogy egy mmo befolyásolja a TV sorozat sztoriját, miközben a TV sorozat sztorija befolyásolja az mmo-t. 

Az mmo maga egy shooter jellegű játék lesz perzisztens mmo világban, nagy fokú testreszabhatósággal, futurisztikus fegyverekkel PC-n, Xbox 360-on és PS3-on. 

A sorozat és a játék 2013-ban várható.

Most tekintsünk meg egy "így készült" videót erről az egyedi kísérletről:

Egy kis játékmenet:

A sorozatról magáról egy hosszabb és részletesebb beszámolót olvashattok a Sorozatplaneten.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)