Hirdetés

Ekkor jön a The Order: 1886 fejlesztőinek új játéka

|

Nem csúszik tovább a Ready at Dawn kompetitív játékának megjelenése, még ebben a hónapban megkapjuk.

Hirdetés

A Ready at Dawn legújabb játéka nyomokban sem hasonlít a viktoriánus Londonra, de ez így van jól, hiszen furcsán mutatna egy animációs filmek stílusában készült, külső nézetes aréna brawler a The Order: 1886 világában (ha valaki elkészítené, a jogdíjra igényt tartunk!). 

A Deformersben mókás karaktereket irányíthatunk és a feladatunk pofonegyszerű: kilökni a többieket az adott pályáról, amely bármelyik baráti összejövetel letehetetlen szórakozásává válhat. A kis figurákat ráadásul gyűjtögetéssel nagyobbé és erősebbé tehetjük, így a Super Smash Bros.-ra emlékeztető játékos versengés még izgalmasabb lehet, online és osztott képernyős többjátékos módokban egyaránt. Mindezt április 21-től élvezhetjük PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokon, ráadásul mindaz, aki előrendelő vagy az első héten belép, megkapja ajándékba a Founders Packot négy kis pacával (nem a mi Pacánkkal): 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)