Hirdetés

Deformers - nyáron leállnak a szerverek

|

A fejlesztők úgy döntöttek, hogy nincs értelme tovább üzemeltetni a játékot.

Hirdetés

Sokaknak ismerős lehet a Ready at Dawn neve, ugyanis ők csinálták a csak PlayStation 4-re megjelent The Order: 1886-ot. Nemrég egy újabb alkotással jelentkeztek. A jelek szerint viszont nem lett túl nagy siker a Deformers.

Hirdetés

A stúdiónál úgy érezték, hogy a nyugati, illetve az európai szerverek már nem nyereségesek, így augusztus 9-én bezárják ezeket a srácok. Frissíteni, fejleszteni nem fogják, megvásárolni semmit nem lehet, és a Workshop minden tárgya ingyenessé válik. Talán tényleg ez a legjobb döntés, hiszen nem rendelkezik óriási táborral a játék, szóval valószínűleg nem éri már meg fenntartani a szervereket sem.

A hivatalos blogposztban a csapat köszönetet mondott a játékosoknak, és annak, hogy támogatták szerelemprojektjük megvalósulását.

Ti játszottatok a Ready at Dawn alkotásával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)