Hirdetés

Dél-Korea és Kína CS:GO-ja kampánnyal megpakolva jön konzolra

|

Az ázsiai országokban iszonyatosan népszerű CrossFireX egy alaposan kipofozott változattal jön Xboxra, egy ígéretesnek tűnő kampánnyal.

Hirdetés

Az Xbox Games Showcase rengeteg érdekes bejelentést és trailert tartogatott, így a CrossFireX kampányának trailere el is siklott sokak feje felett. A többjátékos lövölde ugyanis hamarosan kapni fog egy komoly, akciófilmekre emlékeztető kampányt, aminek bemutató trailere kifejezetten izgalmasra sikerült.

Hirdetés

A CrossFire Dél-Korea és Kína CS:GO-ja. Az ingyenes lövöldét 2018-ban kihirdették a világ legnépszerűbb videojátékának, mivel azt 80 ország 1 milliárd játékosa próbálta már ki. Az eredetiből készül remake, egy második rész, és az Xboxos mellékág, ez kapta az CrossFireX címet. Utóbbi egy komoly sztori-módot is kapni fog, ennek az Xbox legutóbbi bemutatójának keretében leadott trailerét láthatjátok itt:

A fenti trailer mesél az Operation Spectre című kampány kulcsfiguráiról és a két zsoldosfrakcióról, melyek a multiban és a kampányban is központi szerepet kapnak. A sztori a világ több pontjára is elvisz majd bennünket, így csatázhatunk majd Ázsiában és Dél-Amerikában is miközben megismerjük a Black List és Global Risk társaságok háttér történetét és a köztük húzódó feszültség okait. 

A kampány sztorijáért az a Remedy Entertainment felel, akik lerakták az asztalra az Alan Wake-et és a Controlt, így annak minőségéért feltehetően nem kell aggódnunk.

A CrossFireX kampány a Premium Battle Passen keresztül lesz elérhető, de a multi ingyenesen lesz játszható. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)