Hirdetés

A Deltarune nem az Undertale folytatása, és még sokára lesz kész

|

A játék atyja, Toby Fox válaszolt a rajongók kérdéseire, így most megtudtunk néhány fontos részletet az új projektje kapcsán.

Hirdetés

A népszerű indie játék, az Undertale megalkotója nemrég közzétett a neten egy Deltarune nevű demót, ami azonnal felkeltette a rajongók érdeklődését. Sokan találgatnak, hogy pontosan mi is lehet ez a játék.

Hirdetés

Fox egy TwitLonger-bejegyzésben mesélt egy kicsit következő alkotásáról, ami a Deltarune nevet kapta, és a rajongók egy része úgy gondolta, hogy ez az Undertale folytatása lesz. Fox azonban most elárulta, hogy ez nem így van, ugyanis új játéka egy teljesen másik világban játszódik majd, új történettel és karakterekkel.

Hozzátette, hogy több év kellett neki a demó elkészítéséhez, és több dolog miatt is lassabb lesz a fejlesztés, mint az előző játékánál. Megpróbál toborozni egy csapatot, és az is kiderült, hogy a játék összes fejezete egyszerre lesz kiadva, ha egyszer elkészül, de még maga Fox sem tudja, hogy ez mikor fog megtörténni.

A teljes bejegyzést itt olvashatjátok el.

Ti kipróbáltátok már a Deltarune-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)