Hirdetés

Délután 17.00-kor GS Live - mai vendégünk Bárdosi Sándor

|

Ezúttal Bárdosi Sándor, olimpiai ezüstérmes birkózónk látogat el a GS Live stúdiójába

Hirdetés

 

Biztosak vagyunk benne, hogy Sanyi kellőképp megbirkózik a mai, természetesen játékcentrikus kérdésekkel, hiszen ő maga is keni és vágja az épp aktuális játékfelhozatalt, persze nem baj, ha akciódús, esős-kelős lődözős témáról van szó. Aktuális kedvence a Battlefield: Bad Company 2, amelyet a múlt héten éles bevetések kíséretében élőben is kipróbálhatott többedmagával Várpalotán.

Hogy éppen hol tart jeles sportolónk a BC2-ben, kifejti ma délután, mint ahogyan azt is, mi történt vele a közelmúltban, s mik a távlati tervei (mondjuk melyik játék megjelenését várja, és a többi).

No ez nem jelenti azt, hogy szájbarágósan vezéreljük mondatról mondatra – nem kell őt félteni, garantáltan egy lendületes hangulatú műsort köszönhetünk neki (is) a mai napon.

Szokásos bejátszásaink és rovataink természetesen ismét jelen lesznek, úgyhogy lesz miből válogatni, az bizonyos.

Tehát nem elfelejteni: ma délután, mint mindig, ha csütörtök van: GS Live, 17.00 órakor!

Fontos!

Kérdéseiteket a szokásos káosz elkerülése végett e-mailben tehetitek fel - a GS Live kérdések e-mail címe:
gslive (kukac) idg.hu

Itt, a topikban mindenki csevegjen bátran: de kérdezni légyszives e-mailben kérdezzetek, mert 200-300 kommentből meglehetősen nehéz a kérdéseket kiszedni...
Kérdezni a műsor előtt és alatt lehet - egészen a műsor végéig.

A múlt heti adás felvétele:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)