Hirdetés

[Vége] GS Aréna LIVE - Ti kérdeztek, mi válaszolunk!

|

Ha csütörtök, akkor Aréna, ha Aréna, akkor élő műsor. Ezúttal Mazurral, HP-val és a nagy visszatérő, Gyuval.

Hirdetés

Bizony, aki nem látta a tegnapi Hype adását, annak örömmel adhatom a tudtára, hogy Gyu végre visszatért a kamerák elé, hogy jó szokása szerint moderálja az élő Arénát. Beszélgetőtársai minden valószínűség szerint HP és Mazur lesznek, miközben EndreMan a technika ördögét igyekszik különféle rituálékkal távol tartani a stúdió közeléből, Mocsy épp Varsóban tolja a konzolos Witcher 2-t, Chava pedig üregi nyulakat megszégyenítő módon rágja át magát egy halomnyi sajtóanyagon, amikből remélhetőleg cikkek is születnek a februári lapba, különben visszazárjuk a ketrecbe.




A műsort a fórumozók kérdéseivel kezdjük, akiknek egy hetük volt arra, hogy megfogalmazzák mondanivalójukat. Utána viszont természetesen azok kerülnek sorra, akik itt érdeklődnek hogylétünk felől, illetve várnak választ tőlünk játékokkal kapcsolatos, vagy azokkal köszönőviszonyban sem lévő kérdéseikre.

Emlékeztetőként nézzétek meg a múltheti adást felvételről. Extra hosszúra sikeredett, és könnyen lehet, hogy most sem lesz rövidebb.



Tehát ne feledjétek, 2010. 1. 26-án, csütörtökön 16:00-kor kezdünk élőben. Kérdezzetek! A műsort pedig élőben ide kattintva érhetitek el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)