Hirdetés

Demigod - Chris Taylor újra akcióban

|

Chris Taylor, a Supreme Commander és a Dungeon Siege atyja következő projektjével újabb nagy dobásra készül.

Hirdetés

Chris Taylor és a jelenleg a Space Siege-on munkálkodó Gas Powered Games bejelentette legújabb játékát Demigod címmel. A projekt öltetadója érdekes módon a népszerű Defense of the Ancients Warcraft III mod - a mester egyfajta RTS - RPG - akció keverékként gondolta újra a témát. A játék alapja két ellenséges oldal küzdelme: miközben bázisunkat építjük, fejlesztjük, nyersanyagokat gyűjtünk, félistenünkkel szerepjáték módban a környéket járva tapasztalatot szerzünk és egyre erősebbé válunk. A Demigod lényege természetesen a multiplayer módban lakozik, a single inkább csak gyakorlásként szolgál majd. Kíváncsian várjuk!

 

 

demigod_2.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)