Hirdetés

Demigod - Oak tábornok csatába indul

|

A vegyes stílusú, főként többszereplős játékmódokra kihegyezett alkotás egyik fontos szereplőjét ismerhetjük meg.

Hirdetés

A Demigod oktatómódként szolgáló szingli kampányának célja, hogy nagy hatalmú halandóként riválisainkat egymás után legyűrve elinduljunk az istenné válás útján, végül pedig a panteonban kössünk ki. Ez a történet erősen emlékeztet a tíz évvel ezelőtti Populous 3: The Beginning-re.
Nyolc egyedi képességekkel bíró félisten közül választhatjuk ki a számunkra leginkább rokonszenves lányt, fiút, állatot, növényt, ásványt, stb., miközben mindvégig szem előtt tartjuk, hogy négy közülük tábornok, négy pedig orgyilkos kasztba sorolható. Ez jelentős mértékben befolyásolja a játékmenetet is. Az orgyilkosok (assassin) elsősorban a félisten erejére támaszkodnak, míg a tábornokok (general) RTS-szerűen irányítják seregeiket.
Megjelenés 40 nap múlva.

demigod-gstv.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)