Hirdetés

Demigod - Szörnyű szörnyek

|

Chris Taylor új játékának néhány szörnyetegét láthatjuk ebben a pöpec kis videóban.

Hirdetés

Chris Taylor alapvetően jó arc. A Dungeon Siege játékok is jók voltak, bár single palyerben nem voltak annyira ütősek, mint ahogy vártuk. A Space Siege pedig hát olyan kis "egyszerű" lett. Úgy látszik Chris és csapata a Gas Powered Games már régóta tudja, hogy a casual gamer nem vágyik nyakatekert sztorira egy RPG-ben, sőt az agyonbonyolított karterfejlődéstől is csak rohamot kap. A GPG által fejlesztett játékok nyilvánvalóan ezt a réteget célozták meg, és ilyen szempontból tökéletesek is. A gyors játékmenet, a szép grafika, pozitív összhangot produkál, még akkor is ha a történeteket valószínűleg Chris 6 éve kislánya találta ki - ha van neki. Az új játékuk a Demigod sem éppen a bonyolultságáról lesz híres, de azért ez a játék már egy szélesebb rétegnek szól. Aki tolta, vagy tolja a mai napig a war3-at, az tutira ismeri a dota modifikációt. A Demigod le sem tagadhatná, hogy ennek a játékmódnak hódol az egész fejlesztőcsapat. Adjunk rá új grafikai köntöst, csináljunk jóságos új pályákat, és már viszik is, mint a cukrot - gondolom így zajlott le az első brainstorming a GPG-nél. Nos, a megvalósítással nem is lesz gond, a játékot láthattuk már mozgás közben, és kiadó is van. Az alant látható videóban pedig a játékban található szörnyeket nézhetjük meg kicsit másképp - azaz nem ingame jelenteket tartalmaz. Szép kis dögök ezek kérem, még a végén esélye is lesz a dotával szemben...


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)