Hirdetés

[DEMO] Company of Heroes: Opposing Fronts

|

Megkésve bár, de befutott egy igencsak kövérre hízott játszható demonstráció a Relic díjnyertes címének kiegészítőjéből.

Hirdetés

Ashe kolléga már értékelte előző számunkban az alapjátékon minden szempontból túlmutató kiegészítőt, mely amellett, hogy két új hadviselő felet és két hadjáratot mutat be, végigjátszás után elérhetővé teszi az alapjáték hadjáratát is.
Az utóbbi évek legjobban sikerült második világháborús stratégiai játékának bővítményéből a tutoriált és a Piackert hadművelet (Operation Market Garden) két küldetését próbálhatjátok ki.
Az 1.92GB ösztömeggel bíró kóstolót innen (gamershell), innen (fileshack, regisztráció szükséges) vagy innen (gamespot, regisztráció szükséges) szipkázhatjátok, amíg lokálba nem kerül.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)