Hirdetés

[DEMO] CONDEMNED: CRIMINAL ORIGINS

|

Hogy senki se maradjon ki a jóból, a 3DGamers és a Sega jóvoltából megérkezett a Condemned: Criminal Origins című nyomozós, brutális és erőszakos pszichológiai thriller-akciójáték kipróbálható verziója is. A játékot a Monolith Productions fejleszti, tavaly novemberben exkluzív Xbox 360 alkotásként debütált, de aztán úgy döntöttek, a PC tulajdonosoknak is elhozzák mindazt, amit a konzolosok már hónapok óta élvezhetnek. A demó egy pályát tartalmaz, amely egy gyilkossági ügy nyomozásával kezdődik, majd a gyanúsított üldözésével folytatódik egy lepusztult épületben. A közel fél gigás fájlt lokálból tölthetitek.

CONDEMNED: CRIMINAL ORIGINS
(Demó - 477,01 MB)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)