Hirdetés

Demó érkezik a tavaszi szezon egyik ígéretes játékából

|

Egy látványos kaland vár ránk egy új világban, ahová még azelőtt benézhetünk majd, hogy pénzt hagynánk a kasszánál.

Hirdetés

A Babylon's Fall a pörgős és látványos akciójátékairól ismert Platinum Games következő alkotása, aminek megjelenésére már csak néhány hetet kell várnunk. Mivel a projekt sok tekintetben más, mint a fejlesztő korábbi címei, a Platinum úgy döntött, hogy mindenkinek ad egy kis ízelítőt a játékmenetből.

Napokkal a teljes játék megjelenése előtt, már február 25-én befut a demó, ami egyelőre csak PlayStationön lesz elérhető. Érdekes időzítés ez úgy, hogy pont ezen a napon jelenik meg az Elden Ring is.

Hirdetés

A PC-s tábor sajnos csak március végén számíthat a demóra, de legalább mindenkinek lehetősége lesz arra, hogy belekóstoljon az egyjátékos és co-op élménybe is. A kipróbálható verzió mentései kompatibilisek lesznek a végleges kiadással, így szabadon vihetjük majd tovább elért eredményeinket.

A fenti infók egyébként a japán GamesTalk oldalról származnak, akik azt is tudni vélik, hogy a játék első Battle Pass-e ingyenes lesz minden vásárló számára.

A Babylon's Fall megjelenése 2022. március 3-ára esedékes, PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re kapjuk meg.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)