Hirdetés

[DEMO] Far Cry !!!

|

VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Mindenki így tartsa be amit mondott... Az ígérethez híven, ma 2004. január 21-én meg is kaptuk a Far Cry demóját! A Crytek ezen sikervárományos FPS-ének kipróbálható verziójában egy teljes szigeten, pár fegyverrel és néhány járművel próbálkozhattok. A 3 nagy név -Doom III, Half-Life 2, S.T.A.L.K.E.R. Oblivion Lost - mellé pedig azt hiszem jócskán kijelenthetjük, a sokáig figyelmeket kerülő Far Cry is feliratkozott. A brutális (~500 Mb) méret ellenére droidokat izzítani, és azonnal letölteni!!!

tovább >>
FAR CRY
(Demó - 521,04MB)
Update 1: Figyelem! Csak az töltse a demót, akinek van is olyan internet kapcsolata, hogy megengedheti. Egyre több helyen szedik le ezt a demót, mert úgymond "nem hivatalos". Hogy ez pontosan mit jelent nem tudom (lehet, hogy csak a határidőt nézték el a kiadással kapcsolatban). Az sem kizárt, hogy estig lesz egy jóval kisebb változat is. Még nem szedem le lokálból, mivel nem derült ki, hogy mitől nem hivatalos... Update 2: Utánaérdeklődtem, és sajna csak arról van szó, hogy a demó este 6-tól lesz hivatalos... vagyis ugyanez a demó, ilyen iszonyatos mérettel. Akkor hát tölthetitek, mert ezt már tőlünk lokálból nem robbanthatja le senki :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)