Hirdetés

[DEMO] FIFA 2004!!!

|

Nem beszéltem a levegőbe az elmúlt héten, nem kellett végül rongyosra ülni a fenekünk, most pedig egy nagy kiáltást kérek minden foci rajongótól! Itt van végre, a várva várt... FIFA 2004 demó! Azthiszem ez akárcsak nekem, minden focit kedvelő embernek nagy öröm, lehet nézni mit hoztak össze EA komáink, és lehet nézni mi az igazság! :) IDE minden ember, aki szükségét érzi, hogy ne maradjon ki a jóból!!!

FIFA 2004
(Demó - 36,04MB)
Update 1: Juventus FC versus AC Milan 4 percben, a Stadio Delle Alpi stadionban. A teljes novemberben érkezik az ígéretek szerint, melyeket az EA hivatalos oldalán közöltek. A jelzésért köszönet Horváth Elődnek!
Update 2: Balage the ACE-nek hála bemutathatunk egy kis progit, mellyel mélyebb beállítási lehetőségek is előbukkannak a demóban. Klikk!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)