Hirdetés

[DEMO] Go Trabi Go

|

A cím sokak számára ismerős lehet, de az is biztos, hogy nem mindenki tudja, ez bizony egy 1991-es film címe volt eredetileg. Ebből az alkotásból is játékot készítenek, melyet most bárki kipróbálhat.

Hirdetés

A film természetesen főleg Németországban vált kultuszművé, így aztán nem is csoda, hogy a játékot is németek fejlesztik. Mondani sem kell, hogy autóverseny stílusba sorolhatjuk az alkotást, melyben az akkori nagy kedvenc, a Trabant kapja a főszerepet. A történet szerint német főhőseink gondolnak egyet, és eldöntik, hogy lenéznek Olaszországba egy kicsit - csakhogy út közben nem várt incidensek lépnek fel. Ezeket kell megoldani vezetés közben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)