Hirdetés

[DEMO] GTR "2.0"

|

Nem, még csak véletlenül sem a GTR második részéről van szó. A SimBin csapata úgy határozott, hogy itt az idő egy második kipróbálható demó összeállításának. De miért is éri meg letölteni? Bár ugyancsak a Spa-Francorchamps pályán játszódik - mint az első demó - ezúttal alkonyatban nyomulhatunk, több játékmód és több verda kíséretében. Kis érdekesség: ebben a demóban benne van a Star Force elnevezésű másolás védelmi rendszer. Gondolom csak azért, mert a demót már a végleges változatból gyártották le, és nem akarták kiszedni. Mindegy, a lényeg, ha ennek drivereit el akarod távolítan miután törölted a demót, futtasd le a mellékelt SFCLEAN.EXE fájlt. Természetesen ez csak a demó védelmét semmisíti meg, ettől még a teljes játékon élni fog a védelem :) Ha érdekel a demó, klikk ide.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)