Hirdetés

[DEMO] Harry Potter and the Order of Phoenix demo változat

|

Lassan megérkezik az új Harry Potter film, vele együtt a szokásos marketing hadjárat is, ami viszont minket érdekel: befutott játék demoja.

Hirdetés

Az ötödik rész játékverziója radikálisan különbözni fog az előző epizód lineáris játékmenetétől. Az egész Roxfort szabadon bejárható lesz, ahol azt csinálhatunk majd, amit akarunk, echte GTA: Harry Potter. Harry a könyvben is önjelölt tanára lesz a diákoknak, hiszen Dumbledor-t kipaterolják az igazgatói székből és megszüntetik az önvédelmi órákat, így kerül Harry a képbe, mint tapasztalt varázsló. A varázslás is teljesen új rendszerben fog működni, eltűnik a 4. részben látott kombózás. Lesznek párbajozások, irányíthatjuk Harry-t és elmaradhatatlan kompániáját. A rajongóknak külön ínyencség hogy Dumbledor-al, és Sirius Black-al is puszíthatunk. A demo letölthető innen, hamarosan felkerül lokálba is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)