Hirdetés

[DEMO] Húdemennyi!

|

Ez a nap bővelkedik demókból. Igaz, hogy nem "A" kategóriás mind, de azért ha van egy kis szabadidőtök (hey! hétvége van!;)), kellemesen el lehet velük tölteni felesleges perceiteket. Kezdjük a sort egy vadász-szimulátorral: Deer Hunter 2004. Következő versenyzőnk a Judge Dredd vs. Death. A stufa még nem végleges, de játszható :) Aztán itt van Lords of Everquest: Shadow Realm multi demója, amiről tudni érdemes hogy egy szinttel az előbbi kettő felett van minőségileg, meg méretileg is. Mellesleg egy RTS, és e verzió tartalmaz egy tutorial misönt is. Utoljára marad egy vámpíros FPS, mely a Nosferatu: The Wrath of Malachi címet viseli. Kinek mi a zsánere, válasszon magának és nyomja :D

DEER HUNTER 2004
(Demó - 125,63MB)
JUDGE DREDD VS. DEATH
(Demó - 156,15MB)
LORDS OF EVERQUEST MULTIPLAYER
(Demó - 390,65MB)
NOSFERATU: THE WRATH OF MALACHI
(Demó - 222,09MB)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)