Hirdetés

[DEMO] Titan Quest

|

Ahogy azt nagyjából másfél hete előre megígérték, időben megérkezett a Titan Quest című mitológiai akció-szerepjáték játszható demója. Az Iron Lore Entertainment fejlesztésbéen álló alkotás nagyjából június végén kerül a boltokba, a kipróbálhat verziója pedig a játék első két küldetését tartalmazza, amelyek a fő cselekményszálhoz kapcsolódnak (Helos Road through Pellana Valley), s emeleltt három skillt (warfare, earth, hunting) is elsajátíthatunk. Ajánlott rendszerkövetelmények: - 3.0 Ghz Intel Pentium IV vagy hasonló típusú AMD - 1 GB RAM - 5.0 GB szabad hely a merevlemezen - 128 MB NVIDIA GeForce 6800 sorozat vagy ATI Radeon X800 sorozat

TITAN QUEST
(Demó - 518,77 MB)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)