Hirdetés

[DEMO] Trió

|

Ma sem hagyjuk pihenni a letöltő droidokat. Kijött ugyanis 3 játékdemó, kezdjük is az elején. Először a The Adventures of Fatman bukkant fel a színen (szóval múlt hónapban... de jobb később mint soha). Ezt a játékot azok fogják szeretni, akik kedvelik a rajzfilmes kalandjátékokat egy adag humorral megspékelve. Innen meg is kezdhetitek a letöltést. A Revistronic sem volt rest, és kiadta legfrissebb fejlesztésének a demóját. Egészen pontosan a Fenimore Fillmore: The Westerner elnevezésű kalandjátékról van szó, amit innen le is tölthettek. A trió legutolsóként érkező darabja a Castles and Catapults elnevezésű stratégia, melyet itt lelhettek fel. A demó 1 óra játékot engedélyez, de ha befizetünk pár dollárt, akár azonnal updatelhetjük teljes játékká.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)