Hirdetés

[DEMO] World In Conflict erőteljes ízelítő

|

A World In Conflict világát jó pár bétatesztelés során láthattuk már, most viszont már a demó szépségeibe vethetjük bele magunkat.

Hirdetés

A Sierra Entertainment új játékának kipróbálható változatában végre olyan lehetőségeket is kipróbálhatunk, amiket a bétatesztek során nem láthattunk. Ilyen többek között a singleplayer mód is, amiből egy küldetést vihetünk véghez, de más érdekességeket is rejt a demó. A multiplayer részhez ugyanis a kiadó egy különleges akciót is hozzátett. Aki már megrendelte a játékot, annak egy exkluzív multiplayer pályát is elérhetővé tesznek a demóban, ami mellesleg 1,2 Gb-os méretével nem mondható épp pehely súlyúnak, de a grafika és a játékmenet miatt feltétlen érdemes vetni rá egy pillantást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)