Hirdetés

Szerintetek melyik a Bloodborne dizájnerének kedvenc bossharca?

|

Hidetaka Miyazaki elárulta, hogy melyik boss harc áll a legközelebb a szívéhez a Souls szériában látottak közül. Nem a Bloodborne szörnyei közül választott.

Hirdetés

Nagy igazság, hogy Hidetaka Miyazaki roppantul szereti, mikor a játékos képes százszor is megalázkodni egy boss előtt, és ha a dög legyőzése után egy percig halhatatlannak hiheti magát. A Bloodborne tesztünkből kiderült, hogy Miyazaki továbbra sem szeret senkit, ugyanis a From Software újkori kiválósága ismét fegyelemre nevel. A Souls játékok dízájnere nosztalgiázott egy kicsit a boss harcokkal kapcsolatban és elárulta, ki a legnagyobb kedvence.

Talán meglepő lehet, talán nem, de a From Software elnöke nem a Bloodborne rémálomszerű szörnyei közül választott. A japán úriember ugyanis a Demon's Souls egyik csatáját tartja a számára legkedvesebbnek, méghozzá az egyik egyedi mechanizmusa miatt. A Souls veteránok talán már ki is találták, hogy az Old Monk harcról van szó, ami tulajdonképpen a PvP képességeink letesztelésére alapul. Miyazaki elmondása szerint azért ez a szíve csücske, mert az általuk fejlesztett, akkoriban még kísérlet jellegű multiplayer módot ügyesen vegyítették össze ezzel a főellenséggel.

Nektek van kedvenc összecsapásotok a Souls-szériából?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)