Hirdetés

Újabb ESRB jelölést kapott a Demon's Souls

|

Valami fura történik a Dark Souls előde körül. A többjátékos szervereket lelőtték, most viszont az ESRB jelölésével kavarnak.

Hirdetés

Hosszú évek után a kiadó úgy döntött, hogy lelövi a Demon's Souls többjátékos szervereit. A bejelentés nem volt sem meglepő, sem különösebben drámai, tekintve, hogy a 2009-es megjelenése óta már kijött több hasonló cím is. Lesz mivel vigasztalódniuk a rajongóknak.

Hirdetés

Most azonban valamiért hirtelen az ESRB irodáiban elővették a játékot. A Demon's Souls új címkét kapott, amiből alapvetően arra következtetnénk, hogy egy remaster készül, de nem ez a helyzet. Az új jelző ugyanis a PS3-as verzióhoz kapcsolódik. Maga az értékelés leírása semmi érdekeset nem mond, csak leírja a játékélményt, és az ahhoz kapcsolódó véres jelenteket.

Ettől függetlenül egy kicsit sokszor került elő mostanában a Demon's Souls neve. Egy olyan időszakban, amikor a remastereket is remasterelik, nem lennénk meglepődve, ha egyszer csak bejelentenének egy újabb Demon's Souls kiadást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)